Hoe U Een Ruwe Betonnen Vloer Snel En - Schoonmaakbedrijf Hoboken - All Cleaning

Published Jan 12, 23
6 min read

Onderhoud - Betonvloeren - Schoonmaakbedrijf Borgerhout - All Cleaning

Een betonvloer is uiterst robuust en zal niet snel beschadigd raken. schoonmaakbedrijven. Toch is de toplaag van een betonvloer onderhevig aan slijtage en is een regelmatig onderhoud gewenst. Hoe moet je je betonvloer reinigen? Welk onderhoud van je gepolierde beton is nodig om je vloer te beschermen tegen vlekken? En wat als de doffe vlekken op je betonvloer te hardnekkig zijn? Hier lees je alles over het onderhoud van je betonvloer! : : heb je vragen over het onderhoud van je betonvloer? Een gespecialiseerde plaatser geeft je graag meer info over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw betonvloer.

Een Gietvloer Schoonmaken En Onderhouden - Schoonmaakbedrijf Deurne - All CleaningHoe Kun Je Gemakkelijk Een Betonvloer Reinigen? - Schoonmaakbedrijf Borgerhout - All Cleaning

Het onderhoud van gepolierde beton vergt meer dan enkel je betonvloer kuisen. Ook je polybeton langdurig beschermen tegen vocht, vuil en vet is aanbevolen. Maar wanneer is nu welk soort onderhoud van je betonvloer nodig? Een kort overzicht: : door de poreuze structuur van beton is je betonvloer vatbaar voor vlekken.

Verder lees je meer over het langdurig beschermen van je betonvloer tegen vlekken. : is het kwaad geschied en krijg je de doffe vlekken op je betonvloer niet weg? Geen nood, je betonvloer herstellen door te schuren en polijsten is mogelijk. Verder lees je meer over een betonvloer herstellen. : regelmatig je betonvloer schoonmaken is nodig voor een vloer in topvorm.

Beton is van nature niet waterdicht. Wil je vlekken op je betonvloer op lange termijn vermijden? Dan is het belangrijk om je vloer na de plaatsing of een herstelling te impregneren of te coaten. Daardoor bescherm je je betonvloer doeltreffend en langdurig tegen vocht, vet en vuil. Beide mogelijkheden op een rij: Een eerste manier om de structuur van beton te dichten is je betonvloer impregneren.

Een Oprit In Gepolierde Beton Aanleggen? Hoe Ga Je Te Werk? - Schoonmaakbedrijf Hoboken - All Cleaning

Let op: door je betonvloer te coaten kan het uitzicht wél veranderen (in tegenstelling tot impregneren). Deze methode is ook duurder. : 25 à 60 euro per m² (excl. btw). Bij kleine oppervlaktes onder 50 m² ligt de prijs vaak hoger. Ontvang gratis offertes op maat. Ook door je gepolierde beton te onderhouden met een natuurlijke olie (bv.

Toch is het sterk aangeraden om je betonvloer na plaatsing of herstelling te impregneren of te coaten. Voor een optimaal resultaat zonder beschadiging laat je die klus best over aan een gespecialiseerde vakman. Deze kan je adviseren over de meest geschikte behandelingsmethode voor jouw betonvloer. Bovendien impregneert of coat hij je vloer ook correct en efficiënt.

Betonvloer Reinigen En Onderhouden In Antwerpen - Schoonmaakbedrijf Antwerpen - All CleaningHoe U Een Ruwe Betonnen Vloer Snel En - Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht - All Cleaning

Is je betonvloer niet geïmpregneerd of gecoat? Dan kunnen er vlekken ontstaan door vocht, vet en vuil. Ook doffe plekken door slijtage in druk bewandelde zones zijn niet uitgesloten. schoonmaakbedrijf kantoren. Gelukkig is een onderhoud van je polierde beton mogelijk door je betonvloer te schuren en te polijsten. Om zeker te zijn van een correcte aanpak laat je dit best uitvoeren door een gespecialiseerde vakman.

Met zo’n gepolierde beton onderhoud ben je zeker dat de vlekken en doffe plekken na verloop van tijd niet opnieuw hun opwachting maken. : je betonvloer schuren en polijsten is een precieze klus die de nodige ervaring, expertise én gespecialiseerde apparatuur vergt. Wil je zeker zijn van een perfect herstelde betonvloer op lange termijn? Vraag dan zeker voorstellen aan bij verschillende betonspecialisten actief in je buurt.

Onderhoud En Behandeling - Schoonmaakbedrijf Ekeren - All Cleaning

De uiteindelijke prijs voor het onderhoud van jouw gepolierde beton zal vooral afhangen van de oppervlakte van je betonvloer (hoe kleiner de oppervlakte, hoe hoger de prijs per vierkante meter), de moeilijkheidsgraad van de werken, … Vraag gratis advies en prijsvoorstellen aan bij specialisten actief in je buurt. Start je aanvraag hier.

Maar hoe ga je best te werk bij het schoonmaken van je betonvloer? We zetten enkele belangrijke tips op een rij: : je gepolierde beton reinigen kan met water en een PH-neutrale (natuurlijke) zeep. Synthetische alkalische schoonmaakmiddelen zijn uit den boze, want deze kunnen kleurschakeringen in de vloer veroorzaken. Polybeton reinigen met soda is bv.

: vuil, zand, … kunnen voor krassen op je betonvloer zorgen. Regelmatig bezemen of stofzuigen is dus sterk aangeraden. Gebruik voor het stofzuigen altijd een borstel om kleine krasjes te voorkomen. En een stoomreiniger voor je betonvloer? Dat is geen goed idee, want de stoom kan in het polybeton dringen en je vloer weer poreus maken.

Zo kan je alsnog vlekken en doffe plekken vermijden. : een betonvloer kun je het beste op regelmatige basis (bij een nieuwe vloer maandelijks) inwrijven met bijenwas of acrylwas. Je zorgt hiermee dat het beton een beschermlaag krijgt tegen vocht en vuil. Tevens komt de structuur van het beton mooi naar boven en krijgt het een diepe, iets donkere glans.

Hoe Reinig Je Verschillende Soorten Vloeren? - Schoonmaakbedrijf Wilrijk - All Cleaning

De plaatser van je betonvloer kan je gericht informeren over een correct onderhoud van je betonvloer. kantoren schoonmaken. Zo kan je met een gerust hart je gepolierde betonvloer reinigen. Ontvang gratis offertes op maat via onderstaand offerteformulier: Kies voor een betonvloer expert en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken.

Beton Reinigingsmiddelen - Wat Heb Je Nodig En Hoe Reinig Je ... - Schoonmaakbedrijf Ekeren - All CleaningOnderhoud Betonvloer: Hoe Reinigen, Beschermen & Herstellen? - Schoonmaakbedrijf Merksem - All Cleaning

Een betonvloer ziet er na het gieten mooi strak uit en is bovendien zeer sterk. De vloer zal niet snel slijten, blijft lang mooi en heeft weinig onderhoud nodig. Toch is je betonvloer onderhouden wel aan te bevelen om de betonvloer in optimale staat te houden (schoonmaak na verhuis). Hoe je ? Welke zijn geschikt en wat met ? Het onderhoud is niet moeilijk en zal niet veel tijd kosten.

Ook regelmatig schoonmaken zal nodig zijn, maar is zeer eenvoudig. Je leest hier hoe je je betonvloer het beste kunt onderhouden en schoonmaken en welke producten je wel of niet moet gebruiken. Het is belangrijk om de juiste producten te gebruiken, om beschadiging te voorkomen. Inhoud Om de gepolierde betonvloer te beschermen, is het goed om deze regelmatig te onderhouden.

Een alternatief is acrylwas. Door het waxen worden doffe plekken voorkomen en blijft de vloer lang mooi. De was zorgt voor een beschermlaagje, dat vocht en vuil afstoot. Daarnaast komt de structuur ook nog eens heel mooi uit en krijgt de vloer een diepe glans. De was beschermt niet alleen, maar laat de vloer tevens extra mooi uit zien.

Olie Op Betonnen Vloer (Schoonmaken) - Schoonmaakbedrijf Hoboken - All Cleaning

Wekelijks vegen of stofzuigen is vaak al voldoende. Vlekken kunnen direct verwijderd worden met een vochtig doekje en wat lauw water. Afhankelijk van het gebruik en de bevuiling, moet de betonvloer een aantal keer per jaar goed gereinigd worden. Dat doe je met lauw water en een milde reiniger. Natuurlijke producten, zoals groene zeep bijvoorbeeld, zijn zeer geschikt.

Betonvloer Reinigen En Onderhouden In Antwerpen - Schoonmaakbedrijf Borgerhout - All CleaningVloeren En Wanden Reinigen & Onderhouden. - Schoonmaakbedrijf Berchem - All Cleaning

Belangrijk is dat de vloer niet aangetast wordt. Er zijn een aantal producten die je beter kunt vermijden: Schoonmaakmiddelen met een hoge p, H (>7) hebben een sterk ontvettende werking. Een bekend alkalisch product is bijvoorbeeld soda. Op een betonvloer kunnen deze producten echter ongewenste kleurverschillen veroorzaken. Producten met een lage p, H (

Het zuur tast de vloer aan. Er kunnen doffe plekken ontstaan, waardoor het uiteindelijk nodig is om de vloer te polijsten. Vermijd contact met de vloer en als er toch per ongeluk iets op de vloer terecht komt, veeg dit dan zo snel mogelijk weg met veel water. Olie en vloeibare vetten kunnen na verloop van tijd kringen in het beton veroorzaken.